Steunpunt Slide

Advies & Ondersteuning

Bij het Vrijwilligerspunt Waalwijk vindt u actuele informatie en krijgt u deskundig advies over vrijwilligerswerk.

Vrijwilligersbeleid

We helpen organisaties bij het opstellen van hun vrijwilligersbeleid. Hoe regelt u zaken als onkostenvergoeding, verzekering, vrijwilligerscontracten, begeleiding e.d.? Antwoorden op deze vragen vindt u alvast in de Handleiding Vrijwilligersbeleid (download). Wenst u meer informatie? Wij maken graag een afspraak om u verder te helpen.

Wet- en regelgeving

Vrijwilligers en organisaties die met vrijwilligers werken, hebben te maken met wet- en regelgeving. Die is niet altijd even duidelijk. Wij kunnen u ermee op weg helpen.

Promotie

Werving is een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden. Daarom investeert het vrijwilligerspunt Waalwijk veel in promotionele activiteiten. Het doel hiervan is om de inwoners van de gemeente Waalwijk een juist beeld te geven van de enorme variatie in vrijwilligerswerk. Ook willen we geïnteresseerden enthousiasmeren en de betekenis van vrijwilligerswerk en het grote belang hiervan voor de samenleving benadrukken. Heeft u een vraag? Stuur een e-mail naar info@vrijwilligerspuntwaalwijk.nl of neem telefonisch contact met ons op. Wij maken graag tijd voor u vrij.

Laatste Nieuws

Het laatste nieuws omtrent het Vrijwilligerspunt Waalwijk

Gezocht: Medewerker/ster Platform VG

Vacaturebank tijdelijk uit de lucht

In verband met werkzaamheden aan de vacaturebank, is deze momenteel niet te raadplegen. Onze excuses voor het ongemak. Er wordt hard aan gewerkt om...

Vrijwillige chauffeurs gezocht voor de nieuw te starten vervoersdienst Waalwijk

Wij krijgen bij ContourdeTwern...