Steunpunt Slide

Advies & Ondersteuning

Bij het Vrijwilligerspunt Waalwijk vindt u actuele informatie en krijgt u deskundig advies over vrijwilligerswerk.

Vrijwilligersbeleid

We helpen organisaties bij het opstellen van hun vrijwilligersbeleid. Hoe regelt u zaken als onkostenvergoeding, verzekering, vrijwilligerscontracten, begeleiding e.d.? Antwoorden op deze vragen vindt u alvast in de Handleiding Vrijwilligersbeleid (download). Wenst u meer informatie? Wij maken graag een afspraak om u verder te helpen.

Wet- en regelgeving

Vrijwilligers en organisaties die met vrijwilligers werken, hebben te maken met wet- en regelgeving. Die is niet altijd even duidelijk. Wij kunnen u ermee op weg helpen.

Promotie

Werving is een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden. Daarom investeert het vrijwilligerspunt Waalwijk veel in promotionele activiteiten. Het doel hiervan is om de inwoners van de gemeente Waalwijk een juist beeld te geven van de enorme variatie in vrijwilligerswerk. Ook willen we geïnteresseerden enthousiasmeren en de betekenis van vrijwilligerswerk en het grote belang hiervan voor de samenleving benadrukken. Heeft u een vraag? Stuur een e-mail naar info@vrijwilligerspuntwaalwijk.nl of neem telefonisch contact met ons op. Wij maken graag tijd voor u vrij.

Laatste Nieuws

Het laatste nieuws omtrent het Vrijwilligerspunt Waalwijk

Bulletproof Your Online Dating Experience

Erectile Dysfunction Drug Viagra Causing Men to Go Blind

Use Online Dating To Make Partner

The main To victorious Internet Marketing

Here is now the idea. The Olympics are that Government okayed Monopoly. Your current size additionally scope because has not just been observed in a...