Steunpunt Slide

Intensieve Vrijwilligerszorg

Bij Intensieve Vrijwilligerszorg worden vrijwilligers ingezet bij mensen die aan huis zijn gekluisterd en dringend verlegen zitten om (extra) hulp. Deze hulp is niet alleen nodig bij zieken en ouderen maar soms ook bij jongeren, anderstaligen, gezinnen met jonge kinderen en mantelzorgers.

‘Er zijn voor iemand’

‘Er zijn voor iemand’ die dat nodig heeft, kan inhouden: even een terrasje pikken, een praatje maken, iemand helpen om zijn eigen krachten weer te vinden, praktische hulp bieden en de zorg even uit handen nemen. De dagelijkse dingen lijken zo gewoon als je er allemaal zelf voor kunt zorgen. Maar als je ziek of eenzaam bent, of als het je allemaal even boven het hoofd groeit, is dat niet zo vanzelfsprekend meer. Dan ben je blij met een steuntje in de rug van een vrijwilliger en is het fijn om te weten dat er iemand is die je kan helpen.

Wilt u die vrijwilliger zijn?

Neem dan contact met ons op. Met een paar uurtjes per week of per maand kunt u hele leuke, bijzondere en goede dingen doen: een praatje maken of samen een luchtje scheppen. Een kleine moeite voor u, voor de ander een groot gebaar! Wij vertellen u met plezier meer over alle mogelijkheden. Zelfs als u bijvoorbeeld een paar keer per kwartaal enkele uurtjes tijd hebt, zijn hulpvragers heel blij met u. En het Vrijwilligerspunt helpt u erbij. Natuurlijk maken we u wegwijs in de wereld van het onbetaalde werk (vergoedingen, verzekeringen, vrijwilligersovereenkomst enz.). En wij bieden cursussen aan om u te bekwamen in de vaardigheden van het vrijwilligerswerk. Daarnaast kunt u altijd terugvallen op de begeleiding van de beroepskrachten. Kortom, u staat er niet alleen voor!

Hulpvraag

Zoekt u hulp voor uzelf of voor iemand anders op het gebied van zorg en welzijn, mantelzorg of opvoedingsondersteuning, dan kunt u ook contact opnemen met het Vrijwilligerspunt Waalwijk.

Laatste Nieuws

Het laatste nieuws omtrent het Vrijwilligerspunt Waalwijk

Bulletproof Your Online Dating Experience

Erectile Dysfunction Drug Viagra Causing Men to Go Blind

Use Online Dating To Make Partner

The main To victorious Internet Marketing

Here is now the idea. The Olympics are that Government okayed Monopoly. Your current size additionally scope because has not just been observed in a...