Steunpunt Slide

Vrijwillige chauffeurs gezocht voor de nieuw te starten vervoersdienst Waalwijk

Wij krijgen bij ContourdeTwern steeds vaker vervoersvragen binnen. Deze vragen komen van inwoners uit de gemeente die om gezondheid- of mobiliteitsredenen geen gebruik kunnen maken van openbaar vervoer of andere vervoersvoorzieningen.
Momenteel hebben we een klein aantal mensen die we soms bij dergelijke vragen kunnen inzetten. Door een vervoersdienst te starten en de samenwerking met de vervoers- en boodschappendienst Waspik aan te gaan, hopen we de minder mobiele inwoners vooruit te kunnen helpen.
 
Het plan:
De chauffeurs zijn vrijwilligers die zich beschikbaar stellen om met de eigen auto op één of meerdere dagen in de week ritten uit te voeren voor mensen die: een bezoekje willen brengen aan familie of vrienden, naar voorzieningen vervoert willen worden of bijvoorbeeld naar het ziekenhuis gebracht en gehaald moeten worden.

Wat verwachten wij van een vrijwillige chauffeur?
Geldig Rijbewijs
Beschikken over een auto
Het leuk vinden om een ‘sociaal’ praatje te maken
Indien mogelijk en nodig bereidt te zijn mensen in een rolstoel te duwen bij bijvoorbeeld een ziekenhuis bezoek.

Interesse?
Mocht u interesse hebben om als vervoersvrijwilliger aan de slag te gaan, dan komen wij graag met u in contact. Op 30 november staat een informatiebijeenkomst gepland. Tijdens de bijeenkomst willen we onze plannen voorleggen en zo mogelijk verdere afspraken maken met geïnteresseerden.
Mocht u interesse hebben en de bijeenkomst willen bijwonen, dan vraag ik u vriendelijk om mij uw contactgegevens te sturen of door te bellen: evelinebeemster@contourdetwern.nl of bel: 0416-333445.
Wij dragen er dan zorg voor dat u een uitnodiging voor de bijeenkomst ontvangt.
Met vriendelijke groeten,
Elena Sanchez Gerlich & Eveline Beemster

Laatste Nieuws

Het laatste nieuws omtrent het Vrijwilligerspunt Waalwijk

Vacaturebank tijdelijk uit de lucht

Beste bezoeker,

ContourdeTwern stelt eisen aan de Vacaturebank, zodat u deze goed en eenvoudig kunt gebruiken. Daarom voeren wij nu op basis...

Gezocht: Medewerker/ster Platform VG

Vrijwillige chauffeurs gezocht voor de nieuw te starten vervoersdienst Waalwijk

Wij krijgen bij ContourdeTwern...