Steunpunt Slide

Vrijwilligersacademie

Vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties gedegen toe te rusten op hun taken biedt het Vrijwilligerspunt Waalwijk via de Vrijwilligersacademie Waalwijk een gevarieerd aanbod van cursussen aan voor alle vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties uit de gemeente Waalwijk, Heusden en Loon op Zand.

            Spelregels:

  • U kunt zich aanmelden tot uiterlijk twee weken voor aanvang van de bedoelde cursus. U wordt geplaatst op volgorde van binnenkomst. We hanteren het principe “wie het eerst komt, wie het eerst maalt”. Voor alle cursussen geldt vol=vol.

  • Na aanmelding ontvangt u een bevestiging.

  • Bij het doorgaan van de cursus krijgt u een factuur met de kosten van de cursus (indien er kosten voor deelname worden gerekend).

  • Per organisatie/vereniging kunnen maximaal twee personen aan dezelfde cursus deelnemen.

  • Bij grote belangstelling voor een bepaalde cursus kan hiervan worden afgeweken en kan het zijn dat we slechts één persoon per organisatie/vereniging toelaten.

  • Voor sommige cursussen wordt inschrijf- of cursusgeld gerekend. Kosteloos annuleren is mogelijk tot vijf werkdagen voor aanvang van de cursus. Meldt u zich binnen vijf werkdagen voor aanvang van de cursus af, dan wordt 50% van het cursusbedrag in rekening gebracht. Bent u zonder afmelding afwezig, dan brengen we het volledige cursusbedrag in rekening.

  • Een groot deel van ons cursusaanbod bieden we gratis aan. Indien u zich voor een gratis cursus aanmeldt, maar niet verschijnt, zonder afmelding, brengen wij u een bedrag van € 15,- aan administratiekosten in rekening. Bij twee maal niet verschijnen zonder afmelding kunt u in het vervolg niet meer deelnemen.

Laatste Nieuws

Het laatste nieuws omtrent het Vrijwilligerspunt Waalwijk

Bulletproof Your Online Dating Experience

Erectile Dysfunction Drug Viagra Causing Men to Go Blind

Use Online Dating To Make Partner

The main To victorious Internet Marketing

Here is now the idea. The Olympics are that Government okayed Monopoly. Your current size additionally scope because has not just been observed in a...