Steunpunt Slide

Vrijwilligersacademie

Vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties gedegen toe te rusten op hun taken biedt het Vrijwilligerspunt Waalwijk via de Vrijwilligersacademie Waalwijk een gevarieerd aanbod van cursussen aan voor alle vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties uit de gemeente Waalwijk, Heusden en Loon op Zand.

            Spelregels:

  • U kunt zich aanmelden tot uiterlijk twee weken voor aanvang van de bedoelde cursus. U wordt geplaatst op volgorde van binnenkomst. We hanteren het principe “wie het eerst komt, wie het eerst maalt”. Voor alle cursussen geldt vol=vol.

  • Na aanmelding ontvangt u een bevestiging.

  • Bij het doorgaan van de cursus krijgt u een factuur met de kosten van de cursus (indien er kosten voor deelname worden gerekend).

  • Per organisatie/vereniging kunnen maximaal twee personen aan dezelfde cursus deelnemen.

  • Bij grote belangstelling voor een bepaalde cursus kan hiervan worden afgeweken en kan het zijn dat we slechts één persoon per organisatie/vereniging toelaten.

  • Voor sommige cursussen wordt inschrijf- of cursusgeld gerekend. Kosteloos annuleren is mogelijk tot vijf werkdagen voor aanvang van de cursus. Meldt u zich binnen vijf werkdagen voor aanvang van de cursus af, dan wordt 50% van het cursusbedrag in rekening gebracht. Bent u zonder afmelding afwezig, dan brengen we het volledige cursusbedrag in rekening.

  • Een groot deel van ons cursusaanbod bieden we gratis aan. Indien u zich voor een gratis cursus aanmeldt, maar niet verschijnt, zonder afmelding, brengen wij u een bedrag van € 15,- aan administratiekosten in rekening. Bij twee maal niet verschijnen zonder afmelding kunt u in het vervolg niet meer deelnemen.

Laatste Nieuws

Het laatste nieuws omtrent het Vrijwilligerspunt Waalwijk

Voordragen Waalwijk Ontmoet kan nog steeds

Vrijwilligers, sporters en cultuurvertegenwoordigers in het zonnetje op 6 oktober

Lees Meer

Nieuwe ontwikkelingen rondom VOG

Minister Hugo de Jonge heeft de Tweede Kamer geïnformeerd over de uitbreiding van de VOG naar veel meer organisaties...

De 5 ingredienten voor een hippe vrijwilligersvacature

1. Geef hem een toffe titel.

Geef de vrijwilligersvacature een andere naam. Noem het...

De 10 gouden privacy regels


1. Less is more  Vraag jezelf altijd af of het wel nodig is dat je persoonsgegevens verwerkt. Is er een goede reden voor? Weeg hierbij ook...